Gemeente Gemeente Waasmunster

Huren van materiaal (evenement- en vergadermateriaal + geluidsmeter)

Verschillende evenement- en vergadermaterialen kunnen gratis worden ontleend door verenigingen en instellingen. Het gaat om tafels, stoelen, podiumelementen, audiovisuele materialen, ... (zie aanbod via aanvraagformulier of infofiche onderaan).

Verenigingen én huurders van gemeentelijke zalen kunnen kosteloos een geluidsmeter huren.

Omwille van de corona-maatregelen is het verplicht de gebruikte materialen steeds te desinfecteren voor het terugbrengen of het ophalen door de technische dienst.

Er worden eveneens enkele CO2-meters en alcoholgeldispensers ter beschikking gesteld van verenigingen en huurders, die online kunnen worden aangevraagd en afgehaald aan het vrijetijdsloket (De Meermin).

Hoe aanvragen?

Vul het aanvraagformulier nauwkeurig in, ten laatste drie weken voor de verhuring. Je ontvangt zo snel mogelijk een mail met de bevestiging van je aanvraag of de melding dat de materialen niet meer beschikbaar zijn.

Je aanvraag kan je hier online invullen.

Afhandeling

De geluidsinstallatie, beamer(tafel), projectieschermen, seingeversmateriaal, alcoholgeldispenser en CO2-meter kunnen opgehaald worden in De Meermin, tijdens de openingsuren.

De geluidsmeter kan opgehaald worden op de milieudienst, tijdens de openingsuren.

Andere materialen kunnen opgehaald worden in het gemeentelijk magazijn, Manta, na afspraak.
Voor verenigingen kunnen deze materialen geleverd worden door de technische dienst, steeds na het maken van afspraken over tijdstip en locatie van levering.

Regelgeving

Je kan alle voorwaarden terugvinden in het reglement.

Let op: vanaf 1 februari geldt een nieuw reglement. Nieuwe aanvragen door particuliere huurders zijn vanaf dan niet meer mogelijk, behalve door huurders van de zalen voor de geluidsmeter.

Meer info

Verenigingen kunnen tevens terecht bij de provincie Oost-Vlaanderen voor het huren van audiovisueel-, tentoonstellings-, sport-, en spelmateriaal. Alle informatie daarover vind je terug op de website van de provincie.

Online aanvragen