Gemeente Gemeente Waasmunster

Programma De Meermin podium

Tijd voor MEER!

Samen met jullie, trouwe cultuurliefhebbers van Waasmunster en omgeving, kijken we al geruime tijd uit naar de heropening van de theaters. In onze gemeente des te meer met de ingebruikname van de gloednieuwe theaterzaal in De Meermin. Na meer dan een jaar verplichte stilstand van alle mogelijke vormen van cultuurbeleving durven we opnieuw uitkijken naar een gloednieuw seizoen vol prikkelende voorstellingen. Uiteraard moeten we nog steeds rekening houden met bepaalde beperkingen.

Bekijk onze seizoensbrochure

Je vindt er een overzicht van al onze voorstellingen, ticketprijzen en praktische info. Onderaan deze pagina kan je ze ook downloaden. Deze brochure werd eind augustus huis aan huis bedeeld in Waasmunster en is verkrijgbaar aan onze vrijetijdsbalie.

Bestel je tickets

 


Komende voorstellingen

Za 23.04.2022 Michaël Van Peel - Welcome to the rebellion - uitverkocht

Vr 29.04.2022 Bruno Vandenbroecke en Tom Van Dyck - Zwijg! - uitverkocht

Vr 06.05.2022  Ensor Strijkkwartet & Jan Decleir - Er was eens...Beethoven!

Do 12.05.2022  Dokter, ik beweeg weer (ludiek theater voor senioren in de week van de valpreventie) 

Vr 20.05.2022 Muziektheater De Kolonie / Warre Borgmans - In topform!

Za 28.05.2022  Kommil Foo - Oogst - voorlopig uitverkocht


Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het culturele nieuws in Waasmunster en schrijf je in op onze tweemaandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf je in


Vriendenpas

Een vriendenpas kost 10 euro per persoon en is uniek. Dus: 1 pasje pers persoon, op naam. Je kan per voorstelling, per persoon en per pas, 1 ticket aankopen.

Je koopt een vriendenpas aan vóór je van start gaat met je eerste bestelling. Je krijgt na aankoop een vriendenpascode waarmee je de voorstellingen aan reductietarief kan bestellen.
Hou je code goed bij!

Kies bij het bestellen van je tickets voor het tarief ‘Vriendenpas’ en geniet onmiddellijk van een korting van 2 of 3 EUR, afhankelijk van de voorstelling. Je kan bij elke bestelling gebruik maken van je Vriendenpas.

Vanaf je 4de voorstelling is de aankoop van de Vriendenpas al terugverdiend. De vriendenpas is geldig voor het hele theaterseizoen, kan niet gecombineerd worden met andere leeftijdskortingen en is niet terugbetaalbaar.

Koop een vriendenpas