Gemeente Gemeente Waasmunster

Vriendenpas De Meermin Podium

Je kan je Vriendenpas én je tickets voor het nieuwe cultuurseizoen 2023-2024 kopen vanaf zaterdag 17 juni 2023 om 9 uur. De verkoop van losse tickets start een uurtje later. Met een Vriendenpas kan je dus als eerste jouw tickets kopen.

Wat is een Vriendenpas?

  • Met een Vriendenpas geniet je per voorstelling van het laagste tarief: het vriendenpastarief (VP). Je krijgt meteen 3 euro korting op het standaardtarief voor zo goed als alle voorstellingen.

  • Een Vriendenpas is persoonlijk, dus elke theaterbezoeker koopt 1 Vriendenpas op naam aan.

  • Je kan in één beweging vriendenpassen en gebundelde tickets voor alle voorstellingen naar keuze aankopen. De verkoop van vriendenpassen, met gebundelde tickets start op 17 juni 2023 om 9 uur.

  • Extra voordeel voor vriendenpassers: twee gratis filmtickets
    Bij aankoop van een vriendenpas krijg je van ons twee filmtickets cadeau. Samen met je vriendenpas ontvang je een filmticketvoucher ter waarde van €12 die je kan inruilen voor twee gratis tickets voor een film naar keuze uit het seizoen 23-24.

  • Na betaling ontvang je een mail met pdf waarin zowel de tickets van de gekozen voorstellingen als de vriendenpas zitten. Op de vriendenpas staat een persoonlijke code waarmee je later op het seizoen nog tickets kan aankopen tegen het vriendenpastarief. Hou daarom je vriendenpascode goed bij.

  • Als je bovenop een vriendenpas ook nog enkele losse tickets aan standaardtarief, +65 of -26 tarief wil bijkopen, kan dat ook al vanaf 9 uur.

  • Wil je samen zitten met je vrienden of familie, duid dan 1 persoon aan die alle vriendenpassen samen met de tickets voor de voorstellingen aankoopt. Ticketmatic duidt dan meteen plaatsen naast mekaar aan voor de vrienden. De contactgegevens die je bij de hand moet houden om vriendenpassen aan te kopen zijn naam, voornaam en e-mailadres (optioneel).

  • De vriendenpascode is geldig voor het theaterseizoen 23-24, kan niet gecombineerd worden met andere leeftijdskortingen en is niet terugbetaalbaar.