Gemeente Gemeente Waasmunster

Vriendenpas De Meermin

Word vriend van De Meermin en geniet van enkele voordelen:

 1. Eén uur vroeger je favoriete tickets bestellen bij de start van de ticketverkoop
  Je kan je vriendenpas én je tickets voor het nieuwe cultuurseizoen 2024-2025 kopen vanaf zaterdag 15 juni 2024 om 9 uur. De verkoop van losse tickets start een uurtje later. Met een vriendenpas kan je dus als eerste jouw favoriete tickets kopen.

 2. Een korting van 3 euro op het standaardtarief voor zo goed als alle voorstellingen van de eigen programmatie
  Met een vriendenpas koop je jouw ticket aan het vriendenpastarief. Bij vrijwel alle voorstellingen krijg je meteen 3 euro korting op het standaardtarief voor zo goed als alle voorstellingen.

 3. Twee gratis CineWa-tickets per vriendenpas
  Bij aankoop van een vriendenpas krijg je van ons twee filmtickets cadeau. Samen met je vriendenpas ontvang je een filmticketvoucher ter waarde van €12 die je kan inruilen voor twee gratis tickets voor een film naar keuze uit het seizoen 24-25.

 4. NIEUW: de Wase Buren Bonus
  Met je eigen vriendenpascode kan je één ticket aan vriendenpastarief aankopen in elk van onze Wase culturele centra: Sint-Niklaas, Lokeren, Moerbeke, Temse, Sint-Gillis-Waas, Beveren, Zwijndrecht en Kruibeke. Dit kan wel pas de dag na de aankoop van je eigen vriendenpas. 

Hoe werkt een vriendenpas?

 • Een vriendenpas kost 10 euro en is persoonlijk, dus elke theaterbezoeker koopt 1 vriendenpas op naam aan.

 • De vriendenpascode is geldig voor het theaterseizoen 24-25, kan niet gecombineerd worden met andere leeftijdskortingen en is niet terugbetaalbaar.

 • Je kan in één beweging vriendenpassen en gebundelde tickets voor alle voorstellingen naar keuze aankopen. De verkoop van vriendenpassen, met gebundelde tickets start op 15 juni 2024 om 9 uur.

 • Na betaling ontvang je een mail met pdf waarin zowel de tickets van de gekozen voorstellingen als de vriendenpas zitten. Op de vriendenpas staat een persoonlijke code waarmee je later op het seizoen nog tickets kan aankopen tegen het vriendenpastarief. Met je vriendenpascode kan je ook in elk ander Waas cc één ticket aan vriendenpastarief kopen. Zo geniet je van de Wase Buren Bonus. Hou daarom je vriendenpascode goed bij.

 • Als je bovenop een vriendenpas ook nog enkele losse tickets aan standaardtarief, +65 of -26 tarief wil bijkopen, kan dat ook al vanaf 9 uur.

 • Wil je samen zitten met je vrienden of familie, duid dan 1 persoon aan die alle vriendenpassen samen met de tickets voor de voorstellingen aankoopt. Ticketmatic duidt dan meteen plaatsen naast mekaar aan voor de vrienden. De contactgegevens die je bij de hand moet houden om vriendenpassen aan te kopen zijn naam, voornaam en e-mailadres (optioneel).