Gemeente Gemeente Waasmunster

Vernieuwing mobiliteitsplan

Gepubliceerd op: maandag 16 november 2020 8.09 u.

Voor de opmaak van het nieuwe mobiliteitsplan van Waasmunster vinden we het belangrijk dat u als bewoner betrokken wordt. Als experten van onze wijken en straten, weet u als geen ander hoe Waasmunster op vlak van verkeer en mobiliteit in elkaar zit.

Daarom bieden wij u graag de kans om die kennis te delen, zodat het studiebureau Arcadis op maat van de actuele noden een zinvol en realistisch mobiliteitsplan kan opmaken.

Normaal gezien zou in maart 2020 een infovergadering georganiseerd worden, maar corona strooide roet in het eten. Daarom doen we het op de digitale manier. Er werd samen met het studiebureau een filmpje gemaakt, waarin alle info aan bod komt die normaal gezien op de infovergadering zou behandeld worden. Hieronder kan je het filmpje bekijken.

Onder het filmpje vindt u de knop naar het infvulformulier. Via het formulier kan u per thema uw inzicht over de kansen en knelpunten delen. Daarmee kunnen wij dan nadien aan de slag, om het beleid mee vorm te geven. U heeft tijd tot en met 31/11/2020 om het formulier in te vullen.