Gemeente Gemeente Waasmunster

Wereldwinkel Waasmunster

Oxfam Wereldwinkel is een democratische vrijwilligersbeweging die door haar strijd voor een rechtvaardige wereldhandel opkomt voor ieders recht op een menswaardig leven.

Wil jij meebouwen aan een eerlijkere wereld? Het leven verbeteren van de mensen die ons voedsel produceren? Rechtvaardiger en duurzaam consumeren? Dan ben je bij Oxfam Wereldwinkel aan het juiste adres!

Een rechtvaardige wereld zonder armoede

Er schort iets aan de manier waarop handel werkt. Miljoenen mensen die ons voedsel produceren leven in armoede en werken in onaanvaardbare omstandigheden, ondanks de miljardenwinsten in de voedingsindustrie. Bovendien staan tussen de miljoenen producenten en de miljarden consumenten steeds minder bedrijven.

Daarom werkt Oxfam Wereldwinkel aan een structureel eerlijke wereldhandel. Want handel is een krachtige hefboom voor duurzame ontwikkeling.

Systeemveranderaar, tot alle handel eerlijk is

Eerlijke handel mag geen ‘optie’ zijn. Oxfam Wereldwinkel bouwt aan een structureel eerlijke wereldhandel. Om een beter leven te kunnen opbouwen, moeten producenten een eerlijke kans krijgen om hun producten aan de man te brengen. Oxfam-Wereldwinkels toont dat dat kán. En zeg nu zelf, welke ‘winkel’ doet ons dat na?

Door onze producten te kopen of je in te zetten als vrijwilliger ondersteun je producenten overal in de wereld. Maar je doet méér dan dat:

  • Je uit je stem voor een fundamenteel ander handelsmodel.
  • Je kiest voor ethische kwaliteit en een organisatie die de lat steeds hoger legt.

Kom langs in onze wereldwinkel!

Spring eens binnen in onze gezellige winkel in het hartje van Waasmunster en ontdek wereldse producten en smaken, die bovendien (h)eerlijk zijn! Nog op zoek naar een leuk cadeau? Dan kan je ook zeker bij ons terecht!

Wereldwinkel Waasmunster is open op:

Woensdag | 15 - 17.30 uur
Vrijdag | 15 - 17.30 uur
Zaterdag | 10 - 12.30 uur

Adres

Adres
Stationsstraat 9
9250 Waasmunster
Website
https://www.facebook.com/wereldwinkelwaasmunster

Contact

Miejeanne Van Herreweghe

Adres
Wareslagedreef 19
9250 Waasmunster
Telefoon
052 46 39 29
e-mail
mjedg@pandora.be

Voorzitter

Miejeanne Van Herreweghe

Adres
Wareslagedreef 19
9250 Waasmunster
Telefoon
052 46 39 29
e-mail
mjedg@pandora.be

Secretaris

Cor Vandevelde