Gemeente Gemeente Waasmunster

Rap op Stap kantoor

Het ‘Rap-op-Stapkantoor’ van OCMW Waasmunster is een laagdrempelig reiskantoor waar mensen met een beperkt budget terecht kunnen voor vrijetijdsadvies.

Een dagje naar een dierenpark, een weekend aan zee of een optreden in het cultureel centrum, dat kan deugd doen. Ze laten je even je zorgen vergeten en laden je batterijen op. Iedereen heeft er recht op, maar voor mensen met een beperkt budget zijn vakanties en uitstappen niet evident. Een Rap-op-Stapkantoor wil hieraan tegemoetkomen.

Zowel vakanties als daguitstappen en sport- en cultuuractiviteiten kunnen er aan een voordelig tarief geboekt worden. Bovendien helpen de medewerkers met praktische zaken, zoals het samenstellen van een budget en het uitzoeken van geschikt vervoer.

Heb je zelf een klein budget en heb je interesse in daguitstappen, vakanties en evenementen? Dan kan je steeds bij ons terecht voor vrijblijvend reisadvies. Je hoeft hiervoor niet aangesloten te zijn bij het OCMW. 

Voor wie?

In een Rap-op-Stapkantoor kunnen mensen met een beperkt budget terecht met al hun vragen rond vrije tijd en vakantie.

Prijs

Gratis. 

Volledig vrijblijvend advies.

Meer info

We zijn elke maandag open van 14 tot 15.30 u.

Onze vrijwilligers verwelkomen je afwisselend in het in het gemeentehuis van Waasmunster of (tweewekelijks) in het mobiele kantoor dat tijdens de sociale kruidenier in het Vrijetijdscentrum De Meermin wordt opgesteld. 

We zijn elke werkdag te bereiken via mail of telefoon.