Gemeente Gemeente Waasmunster

Comp. Marius in Waasmunster

Compagnie Marius komt naar Waasmunster!

Op 29, 30 en 31 augustus brengt GC Hoogendonck prachtig openluchttheater naar Waasmunster. Compagnie Marius, die eerder al in het Waasland stonden met ‘Figaro’ en ‘Manon en Jean van Florettes’, brengen nu ‘Les Enfants du Paradis’. Met park Blauwendael als scène, tal van topspelers en een heerlijke gezamenlijke maaltijd vooraf, beloven dit enkele prachtige zomeravonden te worden.

Eén vrouw en vier mannen: een mimespeler, een acteur, een crimineel en een stinkend rijke graaf. Allen liggen ze aan haar voeten, maar slechts één wint haar hart.
Les Enfants du Paradis is een voorstelling naar het gelijknamige filmscenario van Jacques Prévert uit 1945, over een onmogelijke liefde van mimespeler Baptiste voor het meisje Garance. Comp. Marius zet het scenario naar zijn hand, met oog voor vrolijke slapstick en pijnlijke tragiek. Met woordeloze acts en veelzeggende dialogen, gepresenteerd door een crème van een cast.

Een onvergetelijke theaterbeleving met een gezamenlijke maaltijd op een prachtige zomeravond.

Van en met: Waas Gramser, Kris Van Trier, Koen Van Impe, Frank Dierens, Clara Cleymans, Evelien Bosmans/Lisah Adeaga, Bert Haelvoet en Roy Aernouts

Je vindt data en prijzen via onze webwinkel.

 

Wil je meewerken aan deze productie?

Om deze grote productie en alle omkadering tot een goed eind te brengen, zijn we nog op zoek naar vrijwilligers! Hou je van sociaal contact en een leuke sfeer in een mooi kader? Dan voel je je misschien aangesproken om mee te werken aan dit unieke locatieproject.

Wij voorzien voor jou een verzekering, vrijwilligersvergoeding en uiteraard een plaatsje op de tribune! We zoeken mensen die willen helpen bij de catering, bewaking, ticketcontrole, ...

Praktisch:

We zoeken vrijwilligers voor 29, 30 en 31 augustus in de late namiddag en avond.

Stuur vóór 23 juni een mailtje naar cultuur@waasmunster.be of bel naar 052 46 34 24. We zoeken samen met jou de leukste plek!