Gemeente Gemeente Waasmunster

Huren van materiaal (feestmateriaal, audiovisueel materiaal, vlaggen, ...)

Elke vereniging en particulier uit Waasmunster kan (gratis) gebruik maken van materialen. Voor particulieren is er een basisaanbod van tafels, stoelen, vlaggen, audiovisuele materialen, ... Voor verenigingen is er een uitgebreider aanbod met tentoonstellingsmateriaal, mobiele wc-wagen, seingeversmateriaal, podiumelementen, ...

Ter info: De uitleendienst van de provincie stelt ook vele materialen ter beschikking aan verenigingen (geluidinstallatie, beamers, tentoonstellingsmateriaal, ...). Er zijn uitleencentra in Gent, Geraardsbergen en Sint-Niklaas. Alle info vind je hier.

LET OP: in juli - augustus - september wordt omwille van corona enkel materiaal uitgeleend aan erkende verenigingen.

Omwille van de corona-maatregelen is het verplicht de gebruikte materialen steeds te desinfecteren voor het terugbrengen of het ophalen door de technische dienst.

Hoe aanvragen?

Vul het aanvraagformulier nauwkeurig in, ten laatste drie weken voor de verhuring. Je ontvangt zo snel mogelijk een mail met de bevestiging van je aanvraag of de melding dat de materialen niet meer beschikbaar zijn.

Je aanvraag kan je hier online invullen.

Afhandeling

De geluidsinstallatie, beamer(tafel), projectieschermen en seingeversmateriaal kunnen opgehaald worden op de cultuurdienst, tijdens de openingsuren.

De geluidsmeter kan opgehaald worden op de milieudienst, tijdens de openingsuren.

Andere materialen kunnen opgehaald worden in het gemeentelijk magazijn, Manta, na afspraak.
Voor verenigingen kunnen deze materialen geleverd worden door de technische dienst, steeds na het maken van afspraken over tijdstip en locatie van levering.

Regelgeving

Je kan alle voorwaarden terugvinden in het reglement.

Meer info

Iedereen kan tevens terecht bij de provincie Oost-Vlaanderen voor het huren van audiovisueel-, tentoonstellings-, sport-, en spelmateriaal. Alle informatie daarover vind je terug op de website van de provincie.

Online aanvragen