Gemeente Gemeente Waasmunster

GC Hoogendonck: Praktische info

 

Alles over tickets

 
Tickets kopen

Reservaties voor tickets kunnen via de webwinkel, aan de vrijetijdsbalie of de telefoon of via mail.

Tarieven en formules

Indien je minstens zes voorstellingen (tegelijkertijd) reserveert, kan je de voorstellingen bijwonen tegen het laagste tarief, het abonnementstarief. Je kan je abonnement samenstellen met om het even welke voorstellingen uit het aanbod. Bovendien krijgen onze abonnees vanaf zes voorstellingen een gratis tickets voor een extra voorstelling met als basistarief €13 of minder.

Al wie jonger is dan 26, kan aan het allerlaagste tarief een voorstelling bijwonen. dit is dus gelijk aan het abonnementstarief.

Wie ouder is dan 65 geniet het reductietarief.

Voor groepen van minimum 10 personen is het abonnementstarief van toepassing. Let op: een groepsreservatie kan je enkel via mail, telefoon of aan het loket doen.

Je kan tevens het hele jaar bij ons terecht voor een cadeaubon in een leuke verpakking!

Het volledige programma met informatie over de voorstelling en alle prijzen kan je online hier bekijken.

Foyer

Onze theaterzaal beschikt over een foyer die telkens geopend is vanaf 45 minuten voor de voorstelling. Je kan er in een gezellig kader aan democratische prijzen voor of na de voorstelling nog iets drinken.

Toegankelijkheid 

GC Hoogendonck is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Je neemt best (telefonisch of per mail) contact op met de cultuurdienst voor het reserveren van je tickets. Zo kunnen we een geschikte plaats garanderen.

Bereikbaarheid

Onze theaterzaal bevindt zich in de polyvalente zaal van GC Hoogendonck, Nijverheidslaan 48. Er is een ruime (gratis) parking voor het gebouw, parkeren kan verder ook gratis langs de weg.

Een overdekte fietsenstalling is tevens aanwezig.