Gemeente Gemeente Waasmunster

De Meermin podium: Praktische info


Reservaties

Start (online) ticketverkoop vanaf zaterdag 28 augustus 2021 om 10 u. via www.waasmunster.be/demeerminpodium.

Je kan de Vriendenpas (zie verder onder Kortingen) reeds eerder aankopen via dezelfde website vanaf maandag 23 augustus vanaf 10u, zo ben je goed voorbereid op de startdag van de ticketverkoop. Deze Vriendenpas kan je evenwel ook aankopen op de dag van de ticketverkoop zelf, net voor de bestelling van je tickets.

Goed om weten

We werken met een gloednieuw, gebruiksvriendelijk en handig ticketingsysteem, bereikbaar via www.waasmunster.be/demeerminpodium.

Wat heb je nodig?

Een pc met internetverbinding (en je eigen email-adres), je betaalkaart en bijhorende kaartlezer. Heb je zelf géén pc of emailadres? Vraag aan familie of vrienden om voor jou (mee) te reserveren. Of je komt op zaterdag 28 augustus (10 - 12 u.) naar de vrijetijdsbalie in De Meermin, Abdij van Roosenberglaan 6 te Waasmunster.

Ons team zal je graag bijstaan met het online reserveren van je bestelling.

Nieuw: Vriendenpas! We schakelen dit seizoen over naar de Vriendenpas, handig, sympathiek én voordelig, (zie hierna).

Betaling tickets

1. Online
Via www.waasmunster.be/demeerminpodium kan je vanop je PC met je betaalkaart (bancontact) jouw tickets reserveren. Er worden géén administratiekosten aangerekend. Je tickets kan je thuis afprinten.

2. Andere
Indien je niet beschikt over een pc, indien je wil bestellen voor een groep (+10) of als je een rolstoelplaats wil bestellen kan je reserveren op één van volgende wijzen: aan de balie, telefonisch op 052/89.20.08 of via mail naar cultuur@waasmunster.be

Na de reservatie kan je cash betalen via de balie ten laatste vier dagen na ontvangst van de reservatiebevestiging of per overschrijving ten laatste vier dagen na ontvangst van de reservatiebevestiging.

De aanvragen van tickets die NIET online gebeuren worden (intern) als volgt behandeld:

  • Elke reservatie krijgt volgens het binnenkomen een volgnummer. De verkoop van de tickets verloopt in volgorde van het volgnummer van de reservaties.
  • Op de startdag van de verkoop krijgt de balieverkoop voorrang. Reservaties via telefoon krijgen pas daarna een volgnummer.
  • Aanvragen per mail die binnen komen vóór de startdag van de ticketverkoop worden niet verwerkt.
  • Aanvragen per mail op de startdag van de ticketverkoop krijgen telkens een volgnummer na de openingsuren van het loket op de startdag van de ticketverkoop.
  • Kaarten worden niet toegestuurd maar blijven tot een kwartier voor aanvang van de betreffende voorstelling beschikbaar.
  • Verkochte tickets worden niet terugbetaald. Niet afgehaalde kaarten blijven gereserveerd tot een kwartier voor aanvang van de voorstelling. Bij niet-tijdige betaling wordt de reservatie geannuleerd.

Kortingen

Ben je +65 of -26 dan heb je recht op een leeftijdskorting, met uitzondering van voorstellingen met een eenheidstarief.

Nieuw: Vriendenpas

Vanaf dit seizoen werken we met een Vriendenpas, deze vervangt de vroegere abonnementskorting. Bij je ticketreservatie kies je voor het Vriendenpastarief en koop je in één beweging de pas (€ 10). Je kan deze ook apart kopen. Dan krijg je een code die je bij elke aankoop gebruikt om je korting te bekomen. Je hoeft je voorstellingen niet tegelijk te reserveren (zoals vroeger bij een abonnement) om van je korting te genieten.

Vanaf je 4de voorstelling is de aankoop van de Vriendenpas al terugverdiend. De Vriendenpas koop je bij voorkeur online maar het kan ook aan de vrijetijdsbalie. Na betaling kan je de pas meteen gebruiken of printen. De Vriendenpas is gepersonaliseerd en blijft een seizoen lang geldig, elke keer dat je bijkomende tickets koopt. Vriendenpassen worden niet geruild en kunnen niet gecombineerd worden met onze leeftijdskortingen.

Cadeaubon!

Deze kan je online aankopen via www.waasmunster.be/demeerminpodium of via het vrijetijdsloket. Je kiest zelf het bedrag. De bon is 1 jaar geldig en enkel voor het eigen aanbod van De Meermin.