Gemeente Gemeente Waasmunster

Digipunt Waasmunster

De werkgroep DigiTaal van de Lokale Ouderenraad van Waasmunster organiseert elke eerste maandag van de maand een DIGIPUNT-bijeenkomst.

In een DIGIPUNT kan elke 55-plusser van Waasmunster terecht met vragen rond digitale problemen. Onze begeleiders helpen je op weg met basisvragen rond computer, tablet, smartphone, internet en e-diensten. Je kan gebruik maken van de computers ter plaatse of een eigen toestel meebrengen. De hulp en begeleiding in een DIGIPUNT IS GRATIS.

We proberen eveneens elke Waasmunsteraar, die ouder is dan 55 jaar en geen computer en/of internet heeft, op een laagdrempelige manier warm te maken voor de informatiemaatschappij en hen kennis te laten maken met de nieuwe media. Zo worden bij iedereen de vaardigheden van de 21ste eeuw ontwikkeld.

We doen meteen ook een warme oproep naar computer/smartphone gebruikers die een beetje vrije tijd willen besteden om een medeburger digiwijzer te maken. Je hoeft echt geen expert te zijn!! Stuur een berichtje naar elien.goossens@waasmunster.be voor meer info.