Gemeente Gemeente Waasmunster

Bewegen Op Verwijzing


Heb je er ooit bij stilgestaan hoe veel - of hoe weinig - je beweegt per dag? Heeft iemand je ooit verteld hoe gezond bewegen is voor lichaam en geest? Dan zijn de Bewegen Op Verwijzing-coaches vast iets voor jou! Zij kunnen jou een duwtje in de rug geven om meer beweging in je leven te brengen met een beweegplan op maat. Bovendien kunnen ze je ook laten kennismaken met de wandelingen van de Wase Wandelbox. Wist je trouwens dat een intakegesprek gratis is voor iedereen in Waasmunster?

Om bij een Bewegen-Op-Verwijzing-coach te geraken, heb je een verwijsbrief nodig. Tot op heden konden enkel artsen zo’n verwijsbrief opmaken. Maar vanaf nu kunnen ook apothekers, diëtisten, kinesitherapeuten, maatschappelijk en sociaal werkers, psychologen en verpleegkundigen dat in Waasmunster. Wil jij op een veilige manier én met begeleiding meer bewegen? Ook benieuwd naar de inhoud van de Wase Wandelbox? Vraag zeker naar een Bewegen-Op-Verwijzing-coach bij jouw huisarts, apotheker, diëtist, kinesitherapeut, maatschappelijk of sociaal werker, psycholoog of verpleegkundige. Alle nodige info kan je nalezen op www.bewegenopverwijzing.be! Je staat er niet alleen voor!

Liever op eigen houtje ons mooie Waasland verkennen? Haal dan nu je Wase Wandelbox bij het vrijetijdsloket in de Meermin, voor slechts € 9. In een wandelbox zitten telkens 2 wandelroutes van Beveren, Hamme, Kruibeke, Sint-Niklaas, Stekene, Temse en Waasmunster: 1 korte toegankelijke wandeling van ongeveer 3.000 stappen (± 2 km) en 1 langere groene wandelroute van ongeveer 10.000 stappen (±7 km).

Contactgegevens Beweging Op Verwijzing-coach:

Femke De Groote
0468 58 68 71
waasmunster@bewegenopverwijzing.be