Gemeente Gemeente Waasmunster

Activak jeugdvakanties – Gamingkamp 2.0 Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Maak op dit zomerkamp je eigen game met alles erop en eraan. Daarnaast is er de WII en PS4 waar we ons op amuseren en natuurlijk ook de super-activiteiten van onze animatoren.

Zomerkampen: Gamingkamp Gaming 2.0 want op dit zomerkamp is het helemaal aan jou!Je wordt helemaal ondergedompeld in de wereld van programmeren via online programma's. Je leert de kneepjes van het vak, zodat je helemaal klaar bent om je eigen game te ontwikkelen. Helemaal te gek is dat het online programma's zijn, waardoor je zelfs thuis na het zomerkamp kan verder gaan met het ontwerpen.Als een echte gamefreak, ga je het waarschijnlijk ook niet erg vinden dat je tijdens dit zomerkamp af en toe kunt gamen op groot scherm. We hebben op locatie namelijk ook een PlayStation en een Wii. En als top of the bill nemen we de VR-brillen en kan je gaan spelen in een nieuwe virtuele wereld! Aangezien we zeker niet heel de tijd online willen zijn, organiseren we nog tal van andere activiteiten buiten, waarin we jouw favoriete games helemaal tot leven laten komen! Ready? 3,2,1... Go!

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 285,00

Waar

Domein Heidepark
Ommegangsdreef 63, 9250 Waasmunster

Tickets

Organisatie

Activak vzw