Gemeente Gemeente Waasmunster

Activak jeugdvakanties – SUPER pretparkweek Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Ben je een echte pretparkfan? Dan is dit super pretparkkamp iets voor jou! We bezoeken op 1 week tijd Bobbejaanland, Walibi Waver, Walibi Holland én de Efteling Als dat niet de max is?

Zomerkampen: Superpretparkkamp Hou jij van pretparken, maar vind je het ook altijd zo moeilijk om te kiezen naar welk pretpark je graag dit keer zou gaan? Dan is dit super pretparkkamp iets voor jou.Logisch, want de dubbele rollercoaster 'Joris en de draak' in de Efteling is zo cool, maar de 'Dalton Terror' van Walibi Belgium is dan weer adembenemend! Ooh en zowel voorwaarts als achterwaarts loopings nemen in de 'Speed of Sound' in Walibi Holland is echt kei vet cool! Om dan nog maar te zwijgen van de toffe attracties van Bobbejaanland! Ja, de keuze is echt moeilijk! Wij bieden een oplossing! We gaan dit zomerkamp gewoon naar al deze pretparken en dan hoef jij niet te kiezen! We nemen plaats in alle attracties waar we zo zot van zijn en schreeuwen de longen uit ons lijf van de vele kriebels in onze buik op dit super pretparkkamp. Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 369,00

Waar

Domein Heidepark
Ommegangsdreef 63, 9250 Waasmunster

Tickets

Organisatie

Activak vzw