Gemeente Gemeente Waasmunster

Activak jeugdvakanties – Pretparkweek Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Dit is een super zomerkamp ! We trekken naar Walibi en Efteling voor twee topdagen, maar daarbuiten organiseren we nog supertoffe activiteiten voor jullie! Een pretparkkamp om niet te vergeten

Zomerkampen: Pretparkkamp Iiiih, aaaaah… gil jij alles bij elkaar in de spannendste pretparkattracties? Krijg jij niet genoeg van de hoogte, de snelheid en de daarbij horende kriebels in je buik? Ga dan met ons mee op pretparkkamp en beleef de tijd van je leven! We maken tijdens dit zomerkamp zowel Walibi als de Efteling onveilig. Onze topanimatoren bereiden ook de allerleukste spelen en activiteiten voor, zodat je je geen seconde hoeft te vervelen. Daarnaast trekken we een dag naar het zwembad om dit pretparkkamp helemaal compleet te maken.Voel jij de adrenaline nu al stromen? Loop dan vliegensvlug naar je computer en schrijf je in op dit pretparkkamp! Activak, zomerkampen die net iets meer zijn dan andere jeugdvakanties !

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 299,00

Waar

Domein Heidepark
Ommegangsdreef 63, 9250 Waasmunster

Tickets

Organisatie

Activak vzw