Gemeente Gemeente Waasmunster

Die Verdammte Spielerei - SENIORIE DE SPIELEREI

Het leven gaat snel, de vergrijzing nog sneller. We kunnen ons dus maar beter voorbereiden. De Spielerei blikt vooruit op de toekomst. Geen futuristische ruimtereizen of Star Wars-taferelen. Maar de realiteit. Even doorspoelen naar 2050. Gemiddelde leeftijd van De Spielerei: 70 jaar. Haaruitval, steunkousen en stoma's.
Vinden we wel genoeg vrouwen in het door ons gekozen rusthuis? Maken de verpleegkundigen ons wel lekkere pureepatatjes? Krijgen we daar wel iets om te drinken? Kunnen we met valse tanden nog wel op een saxofoon blazen? Waar gaat de wereld naartoe? En hoe zetten we de toekomst naar onze hand?
Allemaal vragen waarop Stefaan probeert een antwoord te formuleren. Het is beter om er nu al over na te denken en er ons reeds in te wentelen. Want elke dag, is een dag dichter bij de koffietafel.
Voorstelling voor iedereen vanaf 16 jaar.

Van en met: Stefaan De Winter (tekst, spel en zang), Roeland Vanhoorne (sopraansax, klarinet), Pieterjan Vandaele (altsax), Bjorn Verschoore (tenorsax), Thomas Van Gelder (baritonsax, dwarsfluit), Ruben Cooman (percussie) en Herwig De Weerdt (regie).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 19,00
Basistarief: 19,00 €

Waar

GC Hoogendonck
Nijverheidslaan 48, 9250 Waasmunster

Organisatie

GC Hoogendonck