Gemeente Gemeente Waasmunster

Theater Tieret en Walrus - DE GROTE REIS VAN MENEER BEER Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Op een ochtend krijgt Meneer Beer post van zijn verre neef, Ivo Ijsbeer. Die voelt nattigheid nu heel zijn huis aan het smelten gaat. Kunnen Meneer Beer en de Woeste Wolven Ivo een pootje toesteken voor het hem écht te warm wordt? Het wordt een race tegen de klok, tussen bibberen en zweten …
Meneer Beer trekt op avontuur langs nieuwe muzikale (bos-)paden, samen met alle Woeste Wolven, oude bekenden en nieuwe, gekke bosvrienden. DE GROTE REIS VAN MENEER BEER wordt een muzikaal bosfestijn voor alle kleine durvers en grote berenvrienden.
TIERET en WALRUS bouwen opnieuw een beestig bosfestijn met een topcast van acteurs, muzikanten en poppenspelers om 'u' tegen te zeggen … en zingen. Zoals in 'dankuuuuuuuuu, Meneer Beer'!
Van en met: Vik Noens, Tine Roggeman en Joost Van den Branden (spel: Theater Tieret) en Geert Noppe, Pieter Peirsman en Maarten Van Mieghem (live-muziek: WALRUS), Patrick Maillard (poppen), Joost Van den Branden (teksten en scenario) en Walter Janssens (eindregie).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 11,00
Basistarief: 11,00 €; +65: 10,00 €; abo/-26: 8,00 €

Waar

GC Hoogendonck
Nijverheidslaan 48, 9250 Waasmunster

Organisatie

GC Hoogendonck