Gemeente Gemeente Waasmunster

Repair Café AFGELAST !

Repair Cafés zijn gratis bijeenkomsten, waarop buurtgenoten elkaar op vrijwillige basis helpen bij het herstellen van allerhande voorwerpen.

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten, waarop buurtgenoten elkaar op vrijwillige basis helpen bij het herstellen van allerhande voorwerpen. Dit gaat van kleding tot elektrische apparaten, juweeltjes, meubels en zelfs fietsen en computers. Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee en gaan samen met de (vrijwillige) deskundigen, zoals elektriciens, naaisters, timmerlieden,… aan de slag

Hou je kapotte spullen dus nog even bij en kom er mee naar het Repair Café in de gemeentelijke onderhoudswerkplaatsen, Neerstraat 100. We beginnen er aan om 9.00h en stoppen er mee om 12.00h.

Heb je nog de handleiding van het kapotte toestel, breng ze mee. Wat herstelbaar is, herstellen we onmiddellijk en we zeggen het je als het niet meer kan.

Nieuwe onderdelen moet je zelf halen en betalen .

Repair Café is één van de projecten van Transitie Waasmunster, een actiegroep die zich tot doel stelt te anticiperen op de problematiek van de energieschaarste en klimaatverandering. Transitie Waasmunster maakt deel uit van Transitienetwerk Vlaanderen en wordt ondersteund door het Netwerk Bewust Verbruiken en MIWA .

Praktische info

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Gemeentelijke werkplaats
Neerstraat 100, 9250 Waasmunster