Gemeente Gemeente Waasmunster

Arsenaal/Lazarus - MUY COMPLICADO

'Het is voor mij ook niet gemakkelijk, hoor.'

Muy Complicado is een wervelende, tragikomische voorstelling waarin vier spelers omgaan met het lijden van de mens als soort. Met fel gekleurd pathos en drama boren ze een emotionele plek aan die groter is dan het leven zelf, met maar één doel: (h)erkenning en troost.
De voorstelling opent met een heerlijk hilarische scène op het nummer Strange Entity van Oscar & The Wolfs. Niet alleen de zeer expressieve mimiek valt op. Ook de kostuums doen dat. Inspiratie voor zo veel kleur haalden de vier acteurs en hun coach Jan Sobrie bij de dramatische, bonte films van de Spaanse regisseur Pedro Almodovar. De olijke spelersbende brengt hun eigen scènes, op basis van Almodóvars favoriete thema: bevallige, kwetsbare vrouwen die ten prooi vallen aan mysterieuze, manipulerende mannen en dat vaak in bijzonder theatrale decors, soms heel kleurig en dan weer strak.

'Ook wie geen fan is van Pedro Almodovar, heeft iets aan dit poppy, allesbehalve ingewikkeld theater. (...) Een ongecompliceerd guilty pleasure dat de ongemakkelijke momenten in een mensenleven teder erkent en ze vervolgens vrolijk verzuipt in een bad vol popmuziek en kleurenkitsch.' Knack Focus

Van en met: Steven Beersmans, Randi De Vlieghe, Els Olaerts en Laurence Roothooft (spel) en Jan Sobrie (coach)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €; 65+: 14,00 €; ABO/-26: 12,00 €

Waar

GC Hoogendonck
Nijverheidslaan 48, 9250 Waasmunster

Organisatie

GC Hoogendonck