Gemeente Gemeente Waasmunster

Activak jeugdvakanties – Gamingkamp 2.0 Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Maak deze week je eigen game met alles erop en eraan. Daarnaast is er de WII en XBOX waar we ons op amuseren en natuurlijk ook de super-activiteiten van onze animatoren.

Gaming 2.0 want deze week is het helemaal aan jou! Je wordt helemaal ondergedompeld in de wereld van programmeren via online programma's. Je leert de kneepjes van het vak, zodat je helemaal klaar bent om je eigen game te ontwikkelen. Helemaal te gek is dat het online programma's zijn, waardoor je zelfs thuis kan verder gaan met het ontwerpen. Als een echte gamefreak, ga je het waarschijnlijk ook niet erg vinden dat je tijdens deze week ook kan gamen op groot scherm, want ook de PlayStation of de Wii zullen beschikbaar zijn. Daarnaast zullen er ook offline games aanwezig zijn om samen te kunnen genieten van toffe gezelschapsspelen. Zo zie je maar, tijdens deze week ga jij je alvast niet vervelen.

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 285,00

Waar

Domein Heidepark
Ommegangsdreef 63, 9250 Waasmunster

Organisatie

Activak vzw