Gemeente Gemeente Waasmunster

Anna's Steen - "VOILÀ!" ZEI DE VOS Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Over een vlieg en haar geliefde, de kikker, en wat daar van komt. Over een kip die heerlijke stenensoep maakt en over een haas en een muis die elkaar eeuwige liefde beloven tot ze samen ten onder gaan. Over een wedstrijdje hardlopen, een blinde mol , een vioolspelende krekel, een fier hert, een koppige ezel en over een hongerige vos die zin heeft in een heerlijke malse eend.
“Voilà!” zei de vos is gebaseerd op oeroude fabels.
Alain Rinckhout en Bart Embrechts vertellen en spelen deze korte verhalen op een heel originele manier, hedendaags, grappig, uitdagend, spannend, stout en speels. Met meer venijn in de staart en vooral niet al te belerend. Dus vergeet De la Fontaine, Grimm en Walt Disney ! Kortom, fabels zoals u ze nog niet gehoord en gezien hebt.

Van en met: Alain Rinckhout, Bart Embrechts, Lorelinde Hoet, Miep Embrechts, An Lombaerts en een nog onbekende acteur/muzikant.


Vanaf 15u: workshop i.s.m. Academie voor Beeldende Kunst (inschrijven: stuur een mail naar cultuur@waasmunster.be - plaatsen zijn beperkt)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 9,00
Basistarief: 9,00 €; +65: 8,00 €; abo/-26: 7,00 €

Waar

GC Hoogendonck
Nijverheidslaan 48, 9250 Waasmunster

Organisatie

GC Hoogendonck