Gemeente Gemeente Waasmunster

Johan Terryn - DE INGEHUURDE MAN

Na zijn fel geapprecieerd solo-theaterdebuut in 2014 komt Johan Terryn met een schitterende tweede voorstelling. Met De ingehuurde man brengt hij een tragikomisch verhaal rond liefdesverdriet en de krakkemikkigheid van onze communicatie. Een professor geeft een eenvoudig Frans lesje aan zijn publiek. Eenvoudig, maar niet geheel onschuldig. Langzaam roept zijn les meer en meer vragen op. De toeschouwer wordt getuige van het liefdesdrama dat zich in zijn leven heeft afgespeeld.
Het verhaal strooit zich uit als puzzelstukjes en valt pas tegen het eind helemaal in elkaar, maar tussendoor maakt zijn personage een aantal cabareteske uitstappen. Onderweg vraagt hij zich af wie al die vreemde spreekwoorden uitvindt, wat vrouwen allemaal met hun kapsel willen communiceren en hoe georganiseerd de misdaad is. En intussen vraag je je af: wie is de ingehuurde man?

“ In deze theatermonoloog speelt Terryn zijn beste troeven uit, met een tekst die hij zichzelf op het lijf heeft geschreven.” (De Standaard)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 13,00
Basistarief: 13,00 €; +65: 12,00 €; abo/-26: 10,00 €

Waar

GC Hoogendonck
Nijverheidslaan 48, 9250 Waasmunster

Organisatie

GC Hoogendonck