Gemeente Gemeente Waasmunster

8-delige cursus "Eigentijdse Bloemdecoratie Fine Fleur Waasmunster

Wat is er leuker dan met een zelfgemaakt bloemstuk naar huis gaan om er nadien nog dagen van te genieten. Tijdens de infoavond kan je kennis maken met ons nieuw inspirerend cursusprogramma. Inschrijven kan ter plaatse. Tevens stellen we enkele arrangementen aan u voor. Info : www.nemec.be (Studio Bloem) er leuker dan met een zelfgemaakt bloemstuk naar huis gaan om er nadien nog dagen van te genieten. 


Als ervaren lesgeefsters geven wij ideeën en begeleiden we onze cursisten met als doel : een mooi eigentijds eindresultaat en een hele waaier aan tips en technieken, met oog voor eigen creativeit en stijl.


Tijdens de info-avonden kan je kennis maken met ons nieuw inspirerend cursusprogramma. Inschrijven kan ter plaatse. Tevens stellen we enkele arrangementen aan u voor.


Wij geven een 8- delige cursus bloemschikken van eind september tot en met april. Hierbij komen verschillende technieken aan bod, aangevuld met uw creativiteit en smaak. Er zijn altijd 2 ervaren lesgeefsters aanwezig. Je krijgt steeds een voorbeeld te zien voor de volgende les en tijdens de les wordt het arrangement uitgelegd en gedemonstreerd door de lesgeefster.  


Praktische info

Wanneer

Prijs

€ 152,00

Waar

buurtcentrum
Veldstraat 2, 9250 Waasmunster

Contact

Organisatie

Studio Bloem vzw/Nemec vzw