Proeverij van verschillende soorten chocolade. Verhalen over de cacaoproductie en het belang van duurzame en eerlijke handel. Neos en de ngo Trias duiken de komende jaren samen in de diverse wereld van cacao. Daarbij zal de cacaoproductie in de Democratische Republiek Congo en Ecuador centraal staan.
We nemen je op sleeptouw doorheen het proces van boon tot reep en vertellen je daarbij over cacaoboeren en -boerinnen uit beide landen. Het zijn stuk voor stuk verhalen van krachtig ondernemerschap, veerkracht en verbinding. Je ontdekt bovendien waarom eerlijke handel zo belangrijk is en welke rol inclusie speelt in de cacaoketen.
Tijdens deze sessie proef je verschillende soorten chocolade. Het wordt een ontdekkingstocht naar authentieke smaken.
We nemen je op sleeptouw doorheen het proces van boon tot reep en vertellen je daarbij over cacaoboeren en -boerinnen uit beide landen. Het zijn stuk voor stuk verhalen van krachtig ondernemerschap, veerkracht en verbinding. Je ontdekt bovendien waarom eerlijke handel zo belangrijk is en welke rol inclusie speelt in de cacaoketen.
Tijdens deze sessie proef je verschillende soorten chocolade. Het wordt een ontdekkingstocht naar authentieke smaken.