Gemeente Gemeente Waasmunster

Heraanleg N446


NIEUWE FASES VANAF 12 JULI


NIEUWE FASE VANAF 29 APRIL

Op 29 april start het tweede deel van fase 4 van de werken aan de N446. In deze fase werkt het agentschap Wegen en Verkeer aan het kruispunt van de Abdij van Roosenberglaan / Pontravelaan / Kerkstraat, en tussen dit kruispunt en VTC De Meermin. Op het kruispunt wordt een rotonde aangelegd. Als alles vlot verloopt, zijn de werken van fase 4 tegen eind augustus achter de rug.

In dit deel van de werken wordt de Abdij van Roosenberglaan afgesloten vanaf de inrit van VTC De Meermin tot net voorbij het kruispunt met de Pontravelaan en Kerkstraat. Om met de wagen het gemeentehuis en VTC De Meermin te bereiken, zal je moeten (om)rijden via het kruispunt aan de Hoogstraat. Dat stuk van de Abdij van Roosenberglaan / N446 wordt dan terug opengesteld voor wagenverkeer. De Hoogstraat blijft toegankelijk voor dubbelrichtingsverkeer tussen Vierschaar en de Abdij van Roosenberglaan. Het parkeerverbod in beide richtingen blijft daar gelden. Opgelet: de Kerkstraat wordt doodlopend, en zal enkel bereikbaar zijn via de Vierschaar. Vrachtverkeer wordt via de E17 omgeleid.

Gemotoriseerd verkeer kan in deze periode niet meer vanuit de kant van Sint-Anna naar het centrum van Waasmunster rijden. Dat verkeer zal moeten omrijden via de aangegeven omleidingsroutes. Fietsers en voetgangers kunnen wel nog door, over het daartoe nieuw aangelegd stukje fietspad. Verkeer van Sint-Anna kan wel terug naar Hamme rijden. Het kruispunt Rodendries / N446 wordt afgesloten.

Alle info over de werken en omleidingen vind je steeds terug via https://wegenenverkeer.be/waasmunster.