Gemeente Gemeente Waasmunster

Heraanleg van de N446 in Waasmunster, Hamme en Dendermonde


Update 20/11/2020

Wijziging planning: Normaalgezien zou eind november gestart zijn met het bouwrijp maken van het eerste deel van de werfzone. Maar het verkrijgen van noodzakelijke vergunningen duurt langer dan voorzien én we willen eigenaars meer tijd geven om de onteigende voortuinstroken vrij te maken. Daarom is de start van de werken uitgesteld naar 5 januari 2021. Tijdens het bouwrijp maken van de percelen, zal er zo goed als geen hinder zijn voor het verkeer. Na deze voorbereidende werken, gaan de nutswerken van start in februari 2021. Deze kleine verschuiving in timing heeft geen verdere impact op de fasering en verkeerssituatie zoals deze eerder werd gecommuniceerd.

ALLE INFO OVER DE HERAANLEG VIND JE HIER TERUG.


In het voorjaar van 2020 gaat de langverwachte heraanleg van de N446 in Waasmunster, Hamme en Dendermonde van start. De 3 gemeentes, Aquafin en het Agentschap Wegen en Verkeer investeren samen in 7,5 km nieuwe gewestweg. Hierdoor maken we van de N446 een veiliger weg voor alle weggebruikers.

Alle info vind je steeds terug via wegenenverkeer.be/waasmunster.

Via deze pagina kan je je ook inschrijven voor de digitale nieuwsbrief. Zo krijg je alle nieuws over de werken in je mailbox.