Gemeente Gemeente Waasmunster

Programma GC Hoogendonck

Het Gemeenschapscentrum Hoogendonck biedt jaarlijks een uitgebreid cultureel programma aan met een mix van humor, muziek en theater; iets voor jong, maar ook voor oud en families, soms bittere ernst, maar veelal ook een gulle lach en steeds met artiesten en gezelschappen die het best tot hun recht komen in de unieke intimiteit van onze ‘zwarte doos’. Vanaf voorjaar 2021 verhuizen we met de diensten en ons podium naar De Meermin, met een prachtige theaterzaal.

Omwille van de getroffen maatregelen voor Covid-19, is het niet veilig om ons seizoen nog op te starten in GC Hoogendonck. Seizoen 2020/21 zal voor Waasmunster pas van start gaan in 2021, als we jullie met trots onze gloednieuwe theaterzaal in De Meermin voorstellen!

De ticketverkoop voor de voorstellingen in De Meermin zal ten vroegste van start gaan in het najaar van 2020. Schrijf je zeker in voor de nieuwsbrief om alle info over seizoen 2020/21 te ontvangen.

Wens je op de hoogte te blijven van onze voorstellingen, projecten, last minute tickets of ander fijn nieuws? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief.

Waarvoor kan je bij ons terecht?