Gemeente Gemeente Waasmunster

18/02: Infomarkt werken N446

Gepubliceerd op: donderdag 30 januari 2020 9.44 u.
Maak kennis met de plannen voor de n446 in waasmunster, hamme en dendermonde.

In het voorjaar van 2020 gaat de langverwachte heraanleg van de N446 in Waasmunster, Hamme en Dendermonde van start. De 3 gemeentes, Aquafin, Riopact en het Agentschap Wegen en Verkeer investeren samen in 7,5 km nieuwe gewestweg. Tussen de nieuw aangelegde rotonde van de Hamsesteenweg (N470) in Dendermonde en de Acacialaan in Waasmunster komen er onder andere veilige fietspaden, een comfortabele rijweg, goed uitgerust bushaltes en een gescheiden rioleringsstelsel.

Benieuwd naar de plannen? Kom dan zeker naar de infomarkt op 18 februari 2020. We stellen er aan de hand van een korte presentatie (doorlopend) en infopanelen de plannen aan u voor. U komt er ook meer te weten over de uitvoering van de nutswerken en over de afkoppelingen die nodig zijn voor het gescheiden rioleringsstelsel.

Waar: zaal H@mbiance, Kaaiplein 35, 9220 Hamme
Wanneer: 18 februari - ondernemers: doorlopend van 16 tot 18 u. / bewoners en andere geïnteresseerden: doorlopend van 18 tot 20 u.

Blijf je graag op de hoogte van de werken? Schrijf je via Wegen & Verkeer in voor de digitale nieuwsbrief over de werken. Op deze pagina vind je ook meer info en nieuws over de werken.