Gemeente Gemeente Waasmunster

10 Miles Waasmunster

Dé 10 Miles van Waasmunster, het is ondertussen een begrip in de wereld van de lopers! Het is algemeen geweten dat het een prachtige natuurloop is, uniek in de regio. Maar er is nog meer dat de sportievelingen naar de 10 miles van het mooie Waasmunster trekt! 

Je krijgt een gratis sporttechnisch loopshirt*, er is muzikale animatie langs het parcours, er zijn 4 bevoorradingsposten en sinds vorig jaar werken we met een chip in het borstnummer! Wanneer je vooraf inschrijft (voor 22/06), komt je naam zelfs op je borstnummer te staan! Bij aankomst krijgt je een goodiebag mee*.

Je bagage kan je kwijt in onze (gratis) bewaakte bagagetent op het plein.

Het programma:

13.30 u: Vierschaarloop
14.30 u: jogging 7km
16.00 u: 10 Miles Waasmunster

De inschrijvingen en start vinden plaats in de Gentstraat.

 *zolang de voorraad strekt

Voor wie?

Voor iedereen die van de loopsport houdt en het liefst in de natuur loopt, vormt de 10 Miles van Waasmunster de perfecte uitdaging! Recreant of wedstrijdloper, iedereen is welkom.

Voor diegene die liever een kortere afstand lopen, hebben we de jogging van 7 km, met 2 bevoorradingsposten; onderweg en bij aankomst.

Voor de jongsten onder ons is er de Vierschaarloop, jongens en meisjes van de 1ste kleuterklas t.e.m. het 4de leerjaar kunnen zich hier helemaal geven. 

Hoe inschrijven?

De 10 miles van Waasmunster vind je ook op Facebook, ga zeker eens een kijkje nemen. Heb je er zin in gekregen? Schrijf dan snel in via de webwinkel van Waasmunster

Inschrijven ter plaatse kan, evenementenplein Gentstraat.
Je kan inschrijven vanaf 26/04/2019.

Prijs

Voorinschrijvingen:

7 km: € 8
10 miles: € 10

Daginschrijvingen:

7 km: € 10
10 miles: € 14

Kinderen t.e.m. 12 jaar nemen gratis deel.