Gemeente Gemeente Waasmunster

10 Miles Waasmunster

Dé 10 Miles van Waasmunster, het is ondertussen een begrip in de wereld van de lopers! Het is algemeen geweten dat het een prachtige natuurloop is, uniek in de regio. Maar er is nog meer dat de sportievelingen naar de 10 miles van het mooie Waasmunster trekt! 

Je kan je auto parkeren op wandelafstand van de start, de parking is eveneens heel kort bij de kleedkamers. Voor de parking betaal je 1 euro. Je bagage kan je dan kwijt in onze (gratis) bewaakte bagagetent op het plein.

Dit is heus nog niet alles! We hebben nog vele troeven; je krijgt een gratis sporttechnisch loopshirt*, er is muzikale animatie langs het parcours, er zijn 4 bevoorradingsposten en sinds dit jaar werken we met een chip in het borstnummer! Wanneer je vooraf inschrijft (voor 22/06), komt je naam zelfs op je borstnummer te staan! Bij aankomst krijgt je een goodiebag mee*.

Hieronder vind je het programma:

13.30 u: Vierschaarloop

14.30 u: jogging 7km

16.00 u: 10 Miles Waasmunster

De inschrijvingen en start vinden plaats in de Gentstraat.

 *zolang de voorraad strekt

Voor wie?

Voor iedereen die van de loopsport houdt en het liefst in de natuur loopt, vormt de 10 Miles van Waasmunster de perfecte uitdaging! Recreant of wedstrijdloper, iedereen is welkom.

Voor diegene die liever een kortere afstand lopen, hebben we de jogging van 7 km, met 2 bevoorradingsposten; onderweg en bij aankomst.

Voor de jongsten onder ons is er de Vierschaarloop, jongens en meisjes van de 1ste kleuterklas t.e.m. het 4de leerjaar kunnen zich hier helemaal geven.

Hoe aanvragen?

De 10 miles van Waasmunster vind je ook op Facebook, ga zeker eens een kijkje nemen.

Heb je er zin in gekregen? Schrijf dan snel in via de webwinkel van Waasmunster

Inschrijven ter plaatse kan, evenementenplein Gentstraat.

Prijs

Voorinschrijvingen:

7 km: € 8

10 miles: € 10

Daginschrijvingen:

7 km: € 10

10 miles: € 14

Kinderen t.e.m. 12 jaar nemen gratis deel.